• 1249
    zamanında sosyal deney yapan moderatöre sahip olan ekip. bugün siyaset yapmayın deyip yıllardır siyasi her konuya balıklama atlayan biri. diğeri de sosyal deneyler yapılırken ortalığı karıştıran sağa sola salça olan parti semptizanlığı yapan bir kişiydi. bir süredir takip etmiyordum o sıralarda heralde mod olmuş. belki tutumu değişmiştir de kafa yapısının değiştini zannetmiyorum. üçüncüsü de barış pınarı harekatı başlığına yazdığıyla tutumunu belli ediyor.

    tamam siz hepiniz aynı cenahtan insanlar olabilirsiniz de galatasaray adını vermeyin o zaman sözlüğe. biz de bilelim nereye yazdığımızı siz de rahat edin. bu girdiyi yazmaya niyetim de yoktu da... yıllardır aynı tutumun üstüne ve son yazılanları da görünce, sizin gibi düşünmeyen insanlar olduğunu da hatırlayın diye tekrar yazıyorum. işinize gelmeyen yazılar çoğalınca, ilgi alanımız dışında deyip komik oluyorsunuz belirtmek istedim.

    siz belki hayatınızın önemli bir yerine koyuyorsunuzdur sözlüğü. ben sadece kafa dağıtmaya arada sırada üç beş satır bir şeyler okumaya giriyorum. okurluk yazarlıktan daha keyifli çoğu zaman. gerçi kaliteli yazar kitlesi de eskiye nazaran azaldı da neyse. sözlüğe baktığım o az vakitlerde de saçma sapan polemikleri görünce insanın keyfi kaçıyor.

    dürüst ve tarafsız olun diyeceğim de kime ne anlatıyoruz. bu gidişle elinizde kısıtlı ve tek tip görüşlü yazar kitlesi kalacak. kendiniz yazar kendiniz okursunuz artık. oyuncağınıza iyi bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın