• 24
    iktidar partisinin yurt içinde kaybettiği destek ve prestiji tekrar kazanmak için siyasi nedenlerle aldığı operasyon kararıdır.

    abd destegiyle kendini ortadoğu eşbaşkanı gören, halifelik hayalleriyle barzani nin terörist güçlerini ülkemizde ağırlayıp suriye ye geçiş izni veren malum şahsın ülke menfaatini düşündüğünü sanmak hafif tabirle iyimserliktir. dört beş kişiyi suriye ye yollayıp birkaç bomba attırırız planlarını yapanları da unutmadık.

    umarım kavgalı kardeşi esad ile tez zamanda anlaşarak askerimizin minimum hasarla geri dönmesine ve sınır yakınlarında yaşayan yurttaşlarımızın normal hayatlarına dönmesine sebep olacak kararlar alınır.

    zamanında alınan yanlış kararlar yüzünden hayatının baharındaki mehmetçikler ölmesin ve ocaklarına ateş düşmesin diye savaşa (ya da operasyona) hayır.

    edit:

    yukarıda ne demek istediğimi emekli amiral türker ertürk detaylarıyla anlatmış. tsk da görev yapmış değerli komutana da terörist sevici demezsiniz herhalde..en azından ilk 45 dk lik kısmı izleyin lütfen.

    https://youtu.be/k1-d4SiZ8Q4
App Store'dan indirin Google Play'den alın