resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8078
    ben kendisinin futbolculuğunu çok tutmayan ama aynı zamanda nefret etmeyen tayfadanım çünkü adamın kalibresi/kalitesi bu.

    adamı bu maliyetlerle getiren dursun özbek-tudor efsane ikilisi. sözlükte bir ara tudor fan club üyeleri vardı zamanla kayboldular ara ara kötü sonuçlarda gelip hala tudor güzellemeleri/dilenmeleri yapıp kendilerini hatırlatıyorlar. şimdi de belhanda fan club üyeleri var. enteresandır ki bu süper ikilinin sevenleri %90 aynı kesişim kümesindeler. sineğin kanadından yağ çıkarır gibi adamı övecek bir şeyler bulmaya çalışmakla ömürleri geçer. takım kötü belhanda ne yapsın diyen mi dersin, takımı belhandaya göre oynatmamakla suçlayan mı dersin, beğenmeyenleri futboldan anlamamakla itham edip paragraf paragraf yazı döşeyenler mi dersin. onlara göre herkes kötü belhanda iyi yada en iyi ihtimalle herkes kötü belhanda da ondan dolayı kötü. adam yeni gelmedi ki senelerdir bizde yahu.

    belhanda takımdan ayrıldığında yine aynı dejavuyu yaşayacağız. bir kaç kişi dışında kimse yokluğunu aramayacak, o bir kaç kişi de her kötü sonuçta gelip belhanda güzellemeleri yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın