resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8077
    tepki öyle bir boyuta geldi ki kendini galatasaraylı addeden biri * kendisi için yavşak diyebiliyor. kimse kusura bakmasın da bu adam istediği kadar çöp olsun istediği kadar işe yaramaz olsun, galatasaray ile ilgili herhangi bir şeye veya kendisine hakaret edilemez. hele bunu yapan kendine galatasaraylı diyorsa kusura bakmasın o başka galatasaraylı. buna sesini çıkarmayan da benim kendi galatasaraylılık anlayışıma aykırı galatasaraylıdır.
    eleştirilerek itin bilmem bir yerine sokulsun, hatta anlamsızca bile sokulsa hadi neyse ama bu adama yavşak diyen bit yavrusu bir galatasaraylı var arkadaşlar! siz buna sesini çıkarmazsanız yarın öbür gün, her galatasaray değerine saldırır bu tipler.
    şakın şimdi biz galatasaray olduğumuzdan böyle eleştiri geldikçe şampiyonluk geliyor demesin. böyle hakaretlerle şampiyonluk, böyle hakaretlerle başarı gelecekse gelmesin arkadaş.
    tepki sonuna kadar, eleştiri sonuna kadar ama hakaret için gözümü kapatamam.
    ayrıca daha önce de yazdım, bu adam itin bilmem ne tarafına sokulduğu kadar belki babel, mariano ve yuto sokulsa başka bir şeyler de değişebilirdi. he ama pardon onlar yorgun olduğu için öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın