resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2849
    kendisini severim, başarılı da buluyorum. fatih hoca ile de bu şekilde devam etmesini isterim ama hatasız demek için süzme saf olmak lazım. ne çabuk unutuluyor anlamıyorum.

    şurada 40 gün önce diagne'yi satamadık, oyuncu alamadık diye yerden yere vurulan kimdi acaba? forvet konusunu hiç açmıyorum. onu açarsam sonu gelmez.

    mali açıdan da sizi aydınlatayım mı? türkiye'de kim şampiyonlar ligine giderse o takım mali açıdan başarılı olur. galatasaray geçen sene 80 milyon lira kar etti. şampiyonluk gelirleri, sponsorluklarda artış falan hepsi bu şampiyonlar ligi yüzünden. bunları çıkardığın zaman galatasaray 300 milyondan fazla zararda.

    geçen sene o forvetsiz bıraktığı 5-6 forvet var dediği takımı fatih hocadan başka kim şampiyon yapardı acaba?
    kendisinin elindeki en değerli varlık, fatih terim. o yüzden ilk önce hocayı koruyacaksın sen.

    lan bi de ben bunu anlamıyorum. bizim bu cins taraftarda her zaman fair play ayağına kendi takımını, oyuncusunu ezdirme huyu var. ali koçla ne barışı? aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey tadında takılıyor. adamlar takır takır saydırıyor, her pisliği yapıyor bizim başkanın sesi bi tek hocaya çıkıyor. konuşsaydın ya, açıklama ali koç'un cezasının kalkması skandaldır diye.

    ulan hakemler doğruyor bildiğin takımı. penaltıyı iki haftadır vermiyorlar. adama tekme atılıyor sarı kart değil faul bile çalmıyor hakemler. takım kötü oynuyor diye hakkını savunmayacak mısın? yemişim fair playini, camialar arası dostluğu martavallarını. onlar bizle dost olmaya çalışsın. sen sesini hocana değil onlara çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın