resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8072
    zamanında şöyle bir anket açtığım futbolcu.

    https://anketinho.com/1046/s

    ezici bir üstünlük ile belhanda'yı seçmiş idi sözlük ahalisi. ben ankette tercihimi banega'dan yana kullanmış, sözlük ahalisinin bu tercihine anlam verememiştim.

    şimdilerde baktığım zaman sağlı sollu eleştiriler yağıyor. belhanda geldiği günden beri hiçbir döneminde dominant , oyunu kurtaran bir adam olmamıştı ki. şimdi mi bu performansı milletin gözüne batıyor. ne bekliyorsunuz ki belhanda'dan. belhanda'nın oyunda olduğu hiçbir maçta arkamı yaslanıp maç izleyemedim. en başta takımı bir hareketi ile yalnız bırakacak karakterde agresif bir oyuncu. birçok maçta takımı on kişi bıraktı. asistin asisti, gizli kurtarıcı güzellemelerini hep gülerek okudum burada. top oynamak dışında saha içerisinde hep muziplik yapma peşinde bu adam.

    ha bu saatten sonra iyi bir paraya satılır mı, ihtimal vermiyorum. o tren geçtiğimiz 2019-2020 yaz transfer sezonunda geçti. geçtiğimiz yaz biraz uğraşıp, 7-8 milyon euro'ya okutup yerine banega'yı alabilirdik. ama evlat sevgisi daha ağır bastı. taraftar da abarttıkça abarttı ve şuanda takımımızın zayıf halkalarından bir tanesi. seri-nzonzi-lemina gibi müthiş orta sahamızın önünde banega'yı o kadar görmek isterdim ki.

    banega, sezon sonu serbest kalacak, hayat neden olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın