resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2825
    kelle falan istemiyor.

    benim anlamadığım şey şu:
    -"takım avrupa'dan men yemesin aman başkan" dendi. bu konuyu çözdü.
    -"tepemizde ffp sıkıntısı var ama transfer lazım başkan bey" dendi. bu konuyu da çözdü.
    -"santrfor sorunumuz var. galatasaray yıldız santrforlarla oynar" dendi. falcao transferini de çözdü.
    -seneye yabancı sınırı çıkabilir. düzgün yerlilerden rotasyon oluşturalım dendi. alasını yaptı.
    -"türkiye ligi forma sponsorumuz ayrı, şampiyonlar ligi sponsorumuz ayrı olsun" dendi. biri pizza, biri thy iki ayrı sponsor imzası atıldı.

    şimdi ne isteniyor kendisinden? 11'e 11 oynanmış 6 maçta sadece 3 gol atabilmiş takıma "noluyor?" demesin mi? fatih terim topu kendisine atmışken gayet nazik bir cevap vermesin mi? hayır ne yapsın adam? sussa sustu deniyor. susmayınca da susmadı diye eleştiriliyor. ülke olarak rezil bir ekonomik düzlemdeyiz ve mustafa cengiz ile ekibi olmasa şimdi kepaze hallerdeydik.

    fatih terim'in artık hakikaten biraz az konuşup işine bakması gerekiyor bence. eğer dışarıdaki pisliklerle savaşmak, kavga, gerginlik istiyorsa da bence mustafa cengiz yönetimi ile beraber çalışmamayı seçebilir. zira bu yönetim ali koç vs gibi dünün çocuklarını ciddiye almayacaklarını ve muhatap kabul etmeyeceklerini gösterdiler. terim de onlarla muhatap olmamayı seçip işine odaklanmalı benim fikrim. ha katılmazsını saygı duyarım. ama kavga gürültünün kimseyi bir yere götürmeyeceğini de hayat tecrübelerimden öğrendim. çalışmak, işine odaklanmaktan ise kimseye bir zarar gelmiyor.

    bu karşılıklı konuşma meselesinde çok sevsem de fatih terim'in biraz gereğinden fazla heyecanlı ve çok konuştuğunu düşünüyorum. sakinlik ve sükunet içinde işine odaklanmak iyidir.

    burada yani sözlük ortamında mustafa cengiz'e laf sokmaya çalışanlar ise sanırım hayatlarında hiç profesyonel çalışma ortamlarında bulunmadılar. ben bir organizasyonda başkan olsam ve o organizasyon yapılan harcamalar oranıyla kıyaslandığında berbat bir iş ortaya çıkartsa, bunun sorumlusu ile konuşurum. o konuda sorumlu gördüğüm kişileri uyarırım. bu isimler kim olursa olsun farketmez. önemli olan temsil edilen marka. takımın ismi nedir? galatasaray.
    fatih terim spor veya mustafa cengiz idman yurdu değil.

    cengiz yönetimini geçen yıl eleştirip yerin dibine soktuk bir türlü santrfor alamadıklarında. bu yıl ise 119m euro değerinde bir kadroyu hocamızın emrine amade ettiler. bunu kullanamayan kişi fatih terim. ve doğal olarak terim eleştirilecek. kimse bizden aziz yıldırım'ın ağzının içine bakan fenerbahçe taraftarı gibi olmamızı beklemesin. işini iyi yapmayan her kim ise onu düzgün şekilde eleştireceğiz. ha bunu yapmamalıyız diyen varsa o zaman hem bu platformun hem bu kulüp taraftar profilinin sorgulanması gerekir.
    biz bilinçli taraftar olarak takımda oyuncusundan çevirmenine, işini iyi yapmayan her kim ise ona ışıklarımızı doğrulttuk ve bunu yapmaya devam edeceğiz. şakşakçı olmayı seçen varsa o kendi problemi. bu takımın taraftarı eleştirebilen, doğruları gösterebilen bir kitle oldu ve öyle de kalması gerekiyor.
    şu noktada bir çok oyuncumuz, fatih terim'in yardımcıları ve bizzat fatih hoca eleştirilmeyi hakediyor. bu eleştiriler ışığında da arayışa girip doğruyu bulacaklardır eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın