resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2824
    6 ekim 2019 tarihli açıklaması ile cami duvarına işemiştir.

    “küfür müfür galatasaray kültürüdür” diyen kayseri başkanına laf etmemiş, selim soydan’ın fenerbahçe maçında verdiği kareye ses çıkarmamış, maçımızdan sonra ağzını açıp gözünü yuman bir yönetimin başkanı için “herkes kendi işini yapacak” açıklaması çok iddialıdır.

    neymiş transfer yapmış. arkadaşlar kimse cebinden para verip adam almıyor. 2 senede sik sok adamlarla, forvetsizliğe rağmen şampiyon olarak kazanılan paralar ile, altyapıdan, kulübeden, sağdan soldan parlatılıp satılan oyunculardan gelen paralar ile yapılıyor bu transferler. bu transferlerin yapılması için gerekli maddi kaynağı yaratan da, her türlü olumsuzluğa, cezaya rağmen rakipleri üst üste koyan fatih terim’dir. yoksa kulüp bilançolarına baktığımız zaman sponsor gelirleri, - beğenin beğenmeyin maddi gerçektir - dursun özbek zamanından fazla değil. aldığın kredi faizlerini sportif aşden derneğe yıkıp, sportif aşde kar derken önemli olan tek tablo durumundaki konsolide tabloda zararın artıyorsa maddi olarak inanılmaz atılımlar da yapmıyorsun demektir.

    bir başka konuya daha değinmek istiyorum. kulübe biraz yakın olan herkesin bildiği gibi bu yönetimin eylemsizliklerinin tek sebebi “maçın ilk yarısından kareler” twitinde resimlerinin paylaşılabilmesi. bunu herkes biliyor, fatih terim de biliyor. başkan bir ceza yedi stada giremedi, pr yapamadı, fotosu paylaşılmadı sonrasında tık yok, büyük harflerle yazdığımı düşünün “tık yok”.

    hepsinden önemli konuya geliyorum. velev ki herkesin görevini yapması gerektiğini, fatih terim’in futbola konsantre olması gerektiğini düşünüyorsun; bu kulüp sayfasından resmi açıklama ile yapılacak iş mi? çağırırsın yanına veya gidersin florya’ya dersin ki böyle böyle. hiç mi tanımadın hocayı? hiç mi hatırlamıyorsun ibra etmediğin ünal aysal sürecini?

    önce çıksın s400’lerden doğu operasyonlarından yok efendim falcao’nun otelinde bir ay kalmalardan falan bahsetmeden takımın hakkını bam bam korusun; sonrasında bakarız fatih terim işi dışında işler ile uğraşıyor mu tartışırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın