resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 236
    en beğendiğim yerli oyunculardan birisidir. o kadar ki gecen yıl dostlar arasinda yaptigimiz playstation 4 - pes 2019 turnuvasinin "küme düşmeme challenge" ayaginda kendisiyle sahaya cikabilmek icin erzurumspor'u sectim. tüm oyun planini taylan üzerine yapip turnuvayi 4 mac 4 galibiyetle kazandim. karsiliginda en sevdigim burger restoraninda yemek yedim. rakipler ingiliz, ispanyol ve bir de italyan takimi almislardi.
    neyse uzatmak istemiyorum. bu çocuğu geçen yılın ilk haftaki erzurum macindan beri araliksiz izliyorum. ciddi ciddi takipcisi oldum. ve inanin selçuk oynarken kendisinin beklemesi kadar ayip bir durum olamaz. ayrica oynatip parlatsak taylan net bir ingiliz futbolcusu kafasinda. iki yıla crystal palace, southampton gibi orta sıra premier league ekiplerine büyük meblalara satabiliriz. elif elmas nasıl italya'ya bir yılda kapagi atti? aynisini düşünün.
    ama top oynamayi birakmis selcuk efendi forma giyerken, belhanda gevsek gevsek sırıtıp sahada hepimizle dalga gecerken, feghouli durduk yere oyundan cikarken taylan hala yedeklerdeyse... kusura bakmayin yani.
    bence fatih terim, takimi yardimcilarina emanet etmis. degisiklikler, oyun plani, oyuncu secimleri vs terim imzali o-la-maaaz. fatih hoca'yi yardimci antrenörlük günlerinden beri izliyorum. taylan'in şu kadroda yedek oturtulmasi fatih terim imzali bir hareket degil bence. ha yanindaki amatorlere takim emanet etmesi dogru mu? tam bir skandal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın