resim
Abdullah Yener İnce
Görev:Kulüp Doktoru
Takım:Galatasaray
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 37
    fatih terim'in feghouli'nin attığı tribi yememek için suçu üzerine yıktığı takım doktorumuz. maçı dikkatle takip edenler feghouli sakatlık geçirdikten sonra yener ince'nin tam karşıdan fatih hocaya başparmağı havada okey işareti yaptığını, hocanın da kendisine aynı şekilde başparmağı havada okey diye cevapladığını görmüştür. belki ekrana getirilmemiştir ama maçta izleyecek bir şey olmadığı için oturdum futbolcuların, teknik heyetin, hakemin jest ve mimiklerini izledim 90 dakika.

    dahası feghouli yaşadığı kısa süreli sakatlıktan sonra oyuna döndüğünde sadece kamera dönüp "ben oynamak istemiyorum amk" demediği kaldığından, o kısacık sürede takımı sabote ettiğinden dolayı çıkarılması çok yerindeydi. hocadan "senin için sakat dediler" deyip bunu yener ince'ye yıkmak yerine "oğlum bok gibisin bugün" deyip doğruyu söylemesini beklerdim.

    daha kötü bir ihtimal daha var o da hocanın 2 dakika önce verdiği okeyi unutacak kadar maçta olmaması ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.

    maçın tamamını veren bir video linki atarasanız size çok net gösterebilirim yener ince ve fatih terim'in okeyleştiği anı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın