• 36333
    "belhanda diyoruz, takımın güya beyni... ne bir pas verebiliyor, ne de bir şut çekebiliyor. ayağına aldığı 10 topun 9’unu kaybediyor. bir tek kazandığı ikili mücadele yok. babel geçen sene onyekuru’nun oynadığı mevkide oynuyor, allah aşkına ne yapıyor? tamam bir kere gol pozisyonuna girmiş olabilir... bu yeter mi? işin en kötüsü nagatomo’ya hiç yardım etmiyor. adamı adeta canından bezdirdi."

    "feghouli tamam geçen sezon çok iyi maçları oldu ama süper ligde 7. hafta oynanıyor.. neredesin kardeşim? bir tek nzonzi ayakta kalıyor. ikili mücadeleleri kazanıyor, defansına yardım ediyor, hücuma çıkıyor... ama nzonzi’den başka neredeyse takımda ayakta kalan bir tek futbolcu yok..."

    "selçuk 70 dakika sahada kaldı. ne yaptı? ayağına aldığı her topu kaybetti. rakibini geçmeye kalkıyor, topu kaptırıyor ve rakibin atağının başlangıcı oluyor... bilmiyorum ömer bayram’ın, taylan antalyalı’nın durumu nedir? ama selçuk oynuyorsa bana göre o futbolcuların hakkı yeniyor."

    "romen santrfor andone evet çok koşuyor, ikili mücadelelere giriyor. ama bir tek kaleye şutunu görmedik. o’nun vazifesi gol atmak... hoş fazla da eleştirmemek gerekli. çünkü galatasaray’da santrforlara bunun içine falcao’da dahil top atılmıyor, gollük paslar verilmiyor..."

    "hakikaten sıkıntı büyük. fatih terim eminim radikal kararlar alacak. o’da tahammül edemeyecek takımın böyle düşük tempo ile top oynamasını... içine sindiremeyecek."

    osman şenher

    (bkz: 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın