resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7977
    bazı futbolcular vardır ya nereye koyarsan koy oynar, buda nereye koyarsan koy oynayamayan futbolcu. 3 sezondur takımda, yani kötü futbolcu olduğuna kanaat getirmek için oldukça uzun bir zaman izledik. gerçekten tartışılacak bir konu kalmadı artık, savunan kişinin dinlenecek bir yanı kalmadığı gibi.

    ama;

    bu kötü belhanda, anadolu takımlardaki hiç bir 10 yada 8 numaradan daha kötü futbolcu değil, en kötü lig standartlarında dersin. aynı şekilde bu kadrodaki isimlerde öyle. mevkisinde en kötü lig standardında oyunculara sahibiz. orta sahası olmayan, kanatları bu ligin tepesi için 2ci sınıf sayılabilecek, üstelik kötü oynayan beşiktaş bile bizden daha fazla gol pozisyonuna giriyorsa bu belhanda ile ilgili bir durum değil. demek ki oyuncu kalitesiyle de çok alakalı bir durum değil. ligin kalesinde en çok pozisyon veren, lig sonuncusu takıma pozisyona giremeyen bir galatasaray var.

    belhanda yetersiz tamam ama oynadığın takımlarda kötü, bu kadar zor değil bu takımlara karşı pozisyona girmek. bu kadar zor değil bu takımlara gol atabilmek. illa her mevkin sorunsuz 150 milyon eruoluk takım olmaya gerek yok bu ligde şampiyon olmak için.

    özetle futbolcuların yeterliliği oynanan futbol üzerinden değerlendirilebilir. ama biz futbol falan oynamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın