resim
Alberto Bartali
Görev:Atletik Performans Antrenörü
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:İtalya
  • 210
    kendisinin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını düşündüğüm kondisyoner.

    takımın statik, durağan futbolunun sebebi kendisi değildir. zira oyuncular statik ve durağan olmalarına rağmen maçın son anlarında dahi mecali kalmamış bir halde görünmüyor. evet takım koşmuyor ama bu kondisyonsuzluktan ötürü değil, takımın ne yapacağını bilmemesinden doğuyor.

    psg bu sezon tek maçta koşu mesafesinde geriye düştü ve o da bizimle oynadığı maçta oldu. geçen sene şampiyonlar liginin en az koşan takımı, mevcut futbolcuları bir yaş daha yaşlanmış yeni alınanlarıyla yaş ortalaması yükseltilmiş bir takımda oldu bu.

    belli bir oyun felsefemiz olsa ve bu felsefe doğrultusunda herkes ne yapacağını bilse, tempo ve kondisyon konusunda sorun yaşamayacağız.

    haa siz babel'in, falcao'nun hatta hepsini geçtim emre mor'un onyekuru kadar hızlı koşmasını bekliyorsanız eğer, beklemeyin. böyle bir şey insan anatomisine aykırı. hız, hızlanma gibi özellikler birkaç tık arttırılsa dahi çok çok çalışarak usain bolt ya da henry onyekuru olamazsınız. bu imkansız. hız ayrı bir meziyettir, çalışmayla arttılır ama insanın doğuştan gelen yeteneği de olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın