resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1656
    performansının ikinci yarı başı itibarı ile çok çok daha iyi olacağını düşündüğümüz kaptanımız.
    hiç eleştirmedim kendisini, utanırım eğer onu eleştirirsem. liverpool'a ya da herhangi bir avrupa takımına giderse gitsin adı daima galatasaray ile birlikte anılacaktır. nasıl ki tuncay şanlı'nın iki senede bir ''fenere dönüyor'' haberleri oluyorsa, avrupaya gittikten sonra da arda için aynı haberleri yapacaklardır eminim. ama başaramayacaklar. çünkü; yetenekleri ve hırsı gittiği her takımda vazgeçilmez oyuncu olarak yer edinmesine sebebiyet verecektir.
    daha sonra ilk senelerimize döneceğiz. hani şu tugayı, hakanı ilk kez yurtdışına verdiğimiz seneler. o zaman internet bu kadar yaygın değildi, avrupa lig özetlerini izlerdik ya da spor haberlerini, ''acaba gol attı mı? asist yaptı mı? hareket yaptı mı?'' diye içimizi yerdik. tüm hafta beklerdik, ertesi pazartesi ya da salı günü gelse de, hakandan, tugaydan haber alsak diye.
    işte öyle olacaktır arda. ama teknoloji gelişti, internet var, spormax var falan. canlı canlı izleyeceğiz haftasonları eminim. zaten dut ağaçları da kesildi, kömür sahalar da yok artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın