resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7954
    kendisi daha gelmeden, schalke maçlarını izleyen biri olarak kendisinden cacık olmayacağını söyleyerek eleştirmeye başlamıştım.

    burada, aslında kendisinin 10 değil 8, 8 değil 6.5, 6.5 değil 8.5, o da değil numaralar üstü olduğu, pep guardiola’nın sistemine uygun insan üstü bir topçu olduğu, bizim göremediğimiz her şeyi yaptığı falan söylendi. aslında hazard messi ronaldo ortasına konulursa çılgın atacağı falan yazıldı. fransa’nın 2. liginden kante, lemar, ndombele falan bulup çıkartan scoutların, montpellier ile şampiyon olmasına rağmen kendisini keşfetmediği için ne kadar şanslı olduğumuz falan konuşuldu.

    geçen hafta sevicileri üzülmesin diye yazmadım ama psg maçında, yani orta saha gibi orta sahaya karşı ilk maçında rencide etti psg orta sahaları kendisini. aynı şeyi ilginçtir seri ve nzonzi için söyleyemeyiz. yani orta saha çökmedi ama orta üçlünün birinin kalbini kırdı psgliler.

    bugün 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı‘nın 34 dakikası itibariyle konuşuyorum, şu ana kadar sahada olumlu hareketi yok.

    ama belhanda > hagi > sneijder çünkü biz futboldan anlamayan kör cahilleriz.

    bundan sonra kendisini, zamanında övenlere karşı savunacağım 10 numaralı formaya 1 ve 0 rakamları yanyana basıldığından beri görmediği zulmü yaşatmış adamdır. kendisinden sonra bu utançtan kurtulmak için 10 numaralı forma emekli edilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın