resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 1412
    ahmet çalık, sözlük yazarlarının düşündüğü kadar galatasarayı düşünmüyodur. herkesi kendiniz gibi hırslı ve "galatasaraylı" zannetmeyin.

    yıllardır kadroda ahmet, ne fiziki nede mental anlamda 1 adım öteye gidemedi. ne defans oyuncuları ne forvet oyuncuları gördü, bunların hiç birinden hiç bir şey öğrenemedi. zaten bu tarz bir çabası olduğunu da düşünmüyorum. türkiyenin en büyük takımında yedek stoper kontenjanında oynuyor, parasını alıyor. dolayısıyla belirli bir standartta yaşadığı rahat hayatı ve rahat çalıştığı bir işi var. kontratı bitene kadar kulüpten parasını alır, antrenmanını yapar, keyfine bakar.

    suç ama bunlarda değil, bunların yerine altyapıya yatırım yapmayan yönetimlerde. ahmetgillerin, tarıkgillerin bunca senedir cebine akıtılan milyonlar umarım artık altyapıya harcanır. en basitinden; 80+ milyonluk ülkede fiziği potansiyelli, futbolcu olmaya öğretebileceğin bir defans oyuncusu adayı bulup ta özel eğitim ve altyapı süreçlerinde yetiştiremiyorsan, ahmete de kızmaya da çok hakkın yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın