resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7872
    yine berbat oynadığı bir maçın ardından birkaç gün geçtikten sonra savunucuları başlamışlar. artık argümanları kalmadığından bu kez sadece eleştirileri eleştiriyorlar ama, aslında siz göremediniz şöyle faydalı oynadı psg maçında falan diyemiyorlar. ilerleme var.

    iyi oyuncu belhanda ama bu paraların oyuncusu değil. sneijder gittiğinde ben tam zamanında gönderildiğini, belhanda'nın ilk zamanları için de çok beğendiğim bir oyuncu olduğunu yazmıştım. koşuyor, top sürüyor, pas atıyor, ben çok memnunum kendisinden demiştim. yani benim belhanda eleştirilerimin sebebi sneijder hayranlığımla falan alakalı değil. benim eleştirilerimin sertleşmesinin nedeni belhanda'nın rezil oyununa rağmen ısrarla savunulması ve bu savunmaların da ''oyuncumuza destek olalım'' temalı değil de ''siz futboldan anlamıyorsunuz'' temalı olması.

    tabii artık belhanda benim için takıntı haline geldi, inkar edemem. hem kötü oynuyor, hem gereksiz agresif, hem maçtan sık sık kopuyor, hem de çok maliyetli. dolayısıyla istemiyorum takımda onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın