• 11
    4. hafta maçları sonunda mağlubiyetsiz kalan 3 takım kaldı. new england patriots buffalo bills'i zorlanarak yenebildi. takım savunması gerçekten çok iyi ama hücum performansı iyi savunma yapan bills karşısında çok zayıftı ve bills qb'i josh allen yerine tecrübeli veya daha iyi birisi olsaydı maçı rahat kazanabilirlerdi.

    kansas city chiefs ise detroit lions karşısında çok zorlandı ve mahomes geldiğinden beri belki de en kötü maçını oynadı ama yine de son saniyelerde maçı kazanmayı bildiler. ligin en iyi iki takımı kazandı ama iyice sallanarak kazanabildiler. namağlup diğer takım da henüz 4. maçına çıkmamış ve haftayı bye geçmiş san francisco 49ers.

    haftanın en güzel maçında philadelphia eagles deplasmanda green bay'i mağlup etmeyi başardı. aaron rodgers hala yeterli seviyeye çıkabilmiş değil. hücum hattında iki oyuncu sakatlandı

    haftanın en güzel maçında philadelphia eagles green bay'i deplasmanda yenmeyi başardı. aaron rodgers hala elit seviyeye çıkabilmiş değil ve hücumda çok basit hatalar yaptılar. hücum hattında 2 oyuncu da sakatlandı. takımın en büyük hücum silahı davante adams da bu haftaki maçı kaçırabilir. özellikle o ilk haftalarda öve öve bitirelemeyen ki minnesota karşısında gerçekten de iyi performans gösteren savunması darmadağın oldu. philadelphia ise sezonu çok kötü bir noktaya getirebilecek mağlubiyetten kurtulabildi. yalnız philly hala ertz etkisiz kaldığında bocalıyor ve bu her rakip için bir oyun planı haline dönmüş durumda.

    dallas cowboys da deplasmanda new orleans saints'e 12-10 mağlup oldu. dallas savunma anlamında mükemmel bir maç çıkarmasına ve rakibinin maçı touchdown'sız bitirmesine rağmen hücumda gerek sakat oyuncular gerekse saçma sapan düşürülen toplar ve özellikle de müthiş saints savunması karşısında rezil bir maç çıkaran ezekiel elliott yüzünden hücumda üretken olamadı ve maçı kaybetti.

    haftaya mağlubiyetsiz giren bir diğer takım olan los angeles rams ise adeta darmadağın oldu. haftalardır evet kazanıyorlar ama bu takımda bir şeyler eksik derken bu hafta hem savunmada hem de goff önderliğinde hücumda bariz sıkıntılar gösterdiler ve tampa bay gibi bir takımdan kendi evlerinde 55 sayı yiyerek yenildiler.

    bu hafta adeta quarterback'lerin bocalama haftası şeklinde geçti. tecrübeli, tecrübesiz hemen hepsinin rezalet hatalar yaparak takımlarına maç kaybettirdiği ve kaybetme noktasına getirdikleri bir hafta geçti.

    takımlar yavaş yavaş oturuyor ve lig giderek kızışıyor. heyecan da doğal olarak artıyor.

    istatistik ya da galibiyet sayısı değil, tamamen takımların oynadığı oyun ve kalitelerine göre 4. hafta sonunda bana göre en iyi takımlar sıralaması;
    1- new england patriots
    2- kansas city chiefs
    3- philadelphia eagles
    4- dallas cowboys
    5- new orleans saints
    6- san francisco 49ers
    7- buffalo bills (ilk defa izledim, qb hariç müthiş takım)
    8- seattle seahawks
    9- los angeles rams
    10- green bay packers
App Store'dan indirin Google Play'den alın