• 13
    günümüz gerçekleriyle yüzleşmekten kaçınan taraftardır.

    - altyapıdan oyuncu oynatmamızı isteyip seri'yi 3. resmi maçında çöp ilan eden taraftardır.

    - 1997-2000 yılları arasındaki süreçten haberi olmayıp, kağıt üzerinde iyi olan kadroların hemen başarılı olacağını sanan taraftardır.

    - 2019-2020 sezonunda şampiyonlar ligi gruplarında kadrosu en değerli olan 5 takımdan ikisinin kendi grubunda olduğunu idrak edemeyen taraftardır.

    - rakiplerin 2 oyuncuya 400 milyon euro verebildiği bir ortamda oyuncu satmadan kimseyi alamadığının farkına varması gereken taraftardır.

    - şampiyonlar ligi'ndeki bütün takımlar 25 futbolcuyla oynarken, ffp cezamız dolayısıyla 4 eksik futbolcu ile kadro oluşturduğumuzu önemsemeyen taraftardır.

    - son 2 sezonun birinde sadece 11 kişiyle, birinde ise 6 ay forvetsiz oynayıp şampiyon olduğumuzu bildiği halde oyundan tatmin olmadığı için mutsuz olan taraftardır.

    - 17 kulübün ve dolayısıyla federasyonun tek derdinin başındaki hocayı göndermek olduğunu farketmeyip, hocasına adam akıllı sahip çıkamayan taraftardır.

    - örnek alalım dedikleri ajax kulübü gibi yapılanma sürecinde 1-2 yıl şampiyon olmazsa önce yangın çıkarıp sürecin içine edecek sonra da direk futboldan anlamayan klasik müzik meraklısına evrilecek olan taraftardır.

    - ülke ekonomisinin neredeyse dibi gördüğünün, türk lirasının çok kısa bir sürede %250 civarında değer kaybettiğini, ve çoğu harcaması dolar üzerinden olan kulübünün diğer avrupa kulüpleriyle yarışma ihtimalinin neredeyse yok denecek kadar az olduğunun farkına varması gereken taraftardır.

    - şampiyonlar ligi'nin son finalistinin kendi sahasında 7 yiyebileceğini görmek istemeyip, psg karşısında 0-1 mağlup olurken ezilmeyen takımını "galatasaray mağlubiyete sevinmez" gibi tamamen duygusal ve gerçekçilikten uzak argümanlarla eleştiren taraftardır.

    - avrupa'da son 27 maçın sadece 2 sini kazanabilmiş bir takımken hala "ne ara bu duruma geldik, biz bu değiliz" duygularında takılan taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın