resim
Sercan Yıldırım
Takım:ara verdi
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 397
    iyi futbolcudur, hoş futbolcudur ama kanımca biraz boş futbolcudur. hergün medya karşılarına çıkmalar, o programara şöyle bu programa böyle açıklamalar yapmalar, artistik artistik tavırlar, yok anası şu takımda oynasın demiş, babası bu takımda oynasın demiş, kaynı öteki, amcasının oğlu beri kinde oynasın demiş. sıktı daa.. baydı!
    anladığımız üzre gönlü bizim camiamızdan yanadır. bu da oldukça normaldir efenim. şu an anadolu takımlarında forma giyen hangi futbolcuya sorarsanız sorun. az profesyonel olan der ki " rijkaard'la 2.* olmayı, daum'la şampiyon olmaya yeğlerim"
    çünkü söz konusu futbolcu, ilerde transfer olduğu her hangi bir takımla şampiyonluk yaşayabilir, ama her hangi bir takımda rijkaard'la çalışamaz, kewell'la elano'yla aynı kamp havasını teneffüs edemez. bunlar, şampiyonluktan daha kıymetlidir, ayrıcalıktır, herkese nasip olmaz.
    o sebeptendir ki galatasaray'da oynamak istemesi normaldir. lakin bir transfer olayı, bu kadar sulandırılmaz ki kardeşim..

    (bkz: sercan aslan oldu)
    (bkz: sercan kartal oldu)
    (bkz: sercan kanarya oldu)

    mübarek, hayvanlar camiasına sıra sıra dahil oldu.*

    sakız gibi de uzadı bu mevzu. şayet benim için bundan sonra "ille de gelsin" değildir. ama bu kadar istiyosa aslan olmayı, ali turan'dan* feyz alsın azcık. dik dursun o zaman onun gibi.

    edit: rötüş
App Store'dan indirin Google Play'den alın