• 197
    silinen puanların geri iade edilmesiyle artık ligde kalacağımız garantilenmiştir ancak uzun zamandır basketbol takımımızı gerçekten "takım" olarak izleyememiştik. her şerhde bir hayır vardır derler ya bu üzücü olay * tüm takımı kenetlemiş ve sporcularımız onur mücadelesine girişmişlerdir.
    uzun zamandır takım kimyasına uyan bu kadar kaliteli yabancılar izlememiştik bu forma altında. dixon ve fitch gibi ultra skorerler geldi geçti; zizic, milojevic, gurovic gibi bay kariyerler geldi geçti ama hep birşey eksikti. olmadı. bu sene ayrı. rancik, jasaitis ve wilkinson'la (washington'ı zayıf halka olarak görüyorum tamamen kişisel) evren büker, can akın, murat kaya ve yeteneksiz ama yüreğiyle oynayan fatih solak ile yakalanan bu havada hedef artık play-off. bu takım bu hırsla play-off yaparsa ben inanıyorum ki ilk turdaki iyi bir eşleşmeyle final yapabilir.
    taraftara düşen görev bu takımı en azından bu sene daha bir iştahlı desteklemek, yalnız bırakmamaktır. ilk hedef teramo maçı. ben bu takımla kişisel olarak gurur duyuyorum ve elimden geldiğince destekleyeceğimi bildiririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın