• 36293
    "galatasaray dün gece bu sezonun en iyi futbolunu oynadı. ama sıkıntılar devam ediyor. nerede? forvette. falcao çok yalnız kalıyor. topla buluşamıyor. babel ilk yarı öyle bir pozisyona girdi ki, kendi vurmayı denemese bomboş pozisyondaki belhanda’ya verse oyunun bir anda seyri değişecek.babel galatasaray’a hücum anlamında çok büyük bir zenginlik katmıyor. belhanda da iyi koşuyor, mücadele etmek istiyor ama yaratıcılık yok. bilmiyorum fatih terim herhalde bu üçüncü bölgedeki sorunu çözecek. ama kesin orada sıkıntı var. falcao’ya da yazık oluyor. dünyanın en büyük golcüsü rakip kaleye tek şut atmadan maçı tamamlıyor. top gelmeyince ne yapsın? böyle giderse çok yakında futboldan soğuyacak. bu kesin."

    "mariano bir bakıyorsunuz rakip atağı kesmiş, önünde boş alan var. kalkıyor önündeki arkadaşına pas vermiyor, 30 metre ilerideki başka bir arkadaşına gönderiyor, o da rakibe gidiyor.rakip hızlı çıkarak muslera ile karşı karşıya kalıyor. galatasaray’ın yediği gollerin yüzde 80’i böyle."

    "seri iyi bir futbolcu ve daha da iyi olacak, bunu gösteriyor. dün gecenin iyilerindendi. ama sakatlığı nedeniyle psg’ye karşı forma giymeyen lemina’ya bir parantez açmak lazım, şu an galatasaray’ın en iyi yabancılarından bir tanesi. dün gece çok arandı."

    osman şenher
App Store'dan indirin Google Play'den alın