resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1123
    partneri luyindama ile bu sezona kabus gibi başladılar. ben hatırlıyorum sezonun ortasında ilk transfer olduklarında mest olmuştuk futbollarıyla. hatta o sezon bitene kadar marcao mu daha iyi yoksa luyindama mı sorusunun cevabı net olarak yoktu.

    son 1-2 maçtır, özellikle de içeride oynadığımız psg maçında luyindama çıkartıp masaya vurdu. van dijk'den farksız performans ortaya koydu. bu neticede ister istemez marcao'dan da aynı patlamayı bekler olduk ancak umduğumuzu bulamadık.

    bu satırları ise kendisini eleştirmek için yazmıyorum. gerektiğinde tabi ki eleştireceğim ama çok belli ki bu adam yaz tatilinden yağ torbası gibi geldi. kendine bakmamış. formsuzluğunun sebebinin bu olduğuna inanıyorum. luyindama'da olduğu gibi kendisi de 1-2 maç sonra toparlayacaktır. unutmayalım ki geçen sene en az gol yiyen ikiliydi bu arkadaşlar.

    bu sezon ise 6 maçta yediğimiz 6 gol ile denizlispor ve konyaspor'un ardından diğer bir kaç takımla birlikte en az gol yiyen takımız. unutmayalım ki bizim en büyük problemimiz gol atmak bu aralar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın