resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1125
    kendisinin problemi fiziksel yada isteksizlik değildir. kendisinin problemi stoper oynamayı bilmemesinden kaynaklanmaktadır.

    2018 -2019 sezonunda devre arası geldikten sonra da önemli maçlarda büyük hatalar yapmıştı. 14 şubat 2019 galatasaray benfica maçında bir penaltı yaptırdı ve seferovic'i kaçırarak iki gol yememize sebep oldu. 3 mart 2019 erzurumspor galatasaray maçında ise şuan ptt 1. ligde oynayan rashad muhammed'i kaçırarak gol yememize sebep olmuştu. tabii ki bir defans oyuncusu gol yedirebilir. zaten hatasız oynasa buralara işi hiç düşmez. ama marcao'da en büyük problem aynı hataları sürekli yapması ve geldiğinden beri yapması. diğer bir sıkıntısı kendisini ön libero zannediyor. yok eğer ön libero oynamak istiyorsa toplanak ön libero diyek ama o bölgede zaten takımın en iyileri oynuyor. arkada boşluk bırakarak, orta sahadaki adamlara basma isteği, kartından habersiz olup fütursuzca faul yapması gibi durumlar kendisinin en büyük eksikliklerinden bir tanesi. 2018-2019 sezonunda fenerbahçe deplasmanından önce de aynı şeyi yaparak cezalı duruma düşmüştü. özellikle maçın bizim lehimize bitmesi kesinleştikten sonra sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi ne kadar zihinsel olarak sıkıntılı olduğunun göstergesi.

    kendisi ilk geldiği zamanda önemli maçlarda hata yapmış olan oyuncu ve ne yazık ki problemi göbek değil. keşke sadece problem göbek olsaydı ama değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın