resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1123
    (bkz: 1 ekim 2019 galatasaray psg maçı) içerisinde yediğimiz gol direk kendisine yazar. takip etmesi gereken adamı kaçırıp ona pas mesafesi vermiş ve sonucunda da icardi topu boş kaleye göndermiştir. sezon başından beri olduğu gibi bu maçta da bence çok kötüydü. ancak bu maç özelinde nagatomo'dan destek alamaması önemli bir etkendi. nagatomo hücumcu bir bek gibi oynadığından asıl özelliği olan defansa yardım konusunda aksamış ve marcao'nun daha fazla zorlanmasına sebep olmuştur.
    saha içi performansı dışında marcao çok genç bir oyuncu ve instagram üzerinden eşine ve kendine yapılan hakaret dolu saldırılırdan çok fazla etkileniyordur. bu konuda neden böyle bir toplumuz anlam veremiyorum ancak bunu yapanlar gerçekten galatasaray menfaatine bir şey yapmadıklarının farkına varmalıdır.
    saha dışı olaylar ve performansında yaşanan bu büyük düşüş sebebi ile dinlendirilmesinin artık zorunlu olduğunu düşünüyorum. donk'un topa müdahaledeki sertliği ve cesareti belki saha dışından kendisi tarafından da izlenerek örnek oluşturabilir. ayrıca sahip olduğu pas özelliğini topu diagonal şekilde göndererek kullanması gerektiğinin farkına varmalı. ters kanadında feghouli, falcao müsait pozisyonlar bulabilecekken onları beslemesi gerektiğini fark etmeli. evet aradaki kalite ve tecrübe farkı çok fazla ancak dün thiago silva'nın attığı pasları ders niteliğinde izlemesi gerekiyor. genç yaşının avantajı ile kendine katabileceği çok şey var ve bunların hepsi çalışmakla sağlanacak özellikler.
    fatih terim'in bu kadar büyük bir düşüş yaşayan futbolcuyu toparlayıp istediğimiz seviyeye getirmesini dört gözle bekliyorum, umarım milli arayı en güzel şekilde değerlendirerek mental ve fiziksel sorunlarına çözüm sağlayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın