• 44
    galatasaray hiçbir zaman bu maçtaki brugge gibi bir taktikle oynamadı.
    brugge klasik kontra atak taktiğinde şok pres serpintileri ekleyerek çıkmış. buna da cuk oturacak bir kadrosu var. savunma arkasında yayla gibi boşluk bırakan bi taktikle oynayan madridde kritik oyuncuların* ağır hataları da eklenince geri düştüler.

    real'in bu geri düşüşündeki sebeplerin başında rakibi iyi analiz etmemiş olması var. bu kadar atletik bir hücum hattına karşı bu kadar boşluk verilmez. üstüne bir de takımda formsuzluk had safhadayken brugge inanılmaz sayıda bu boşluklara sarkma şansı yakaladı.

    real'in kazandığı ihtimal dışında her skora fitim ben. 2.lik için her halükarda madrid'i içeride yenmemiz gerekiyor zaten. bir de burada bırakacakları puanlar inanılmaz işimize gelir.
    brugge'u içeride yenemezsek zaten 3. lüğü de hak etmemişiz demektir.

    kötü senaryo:
    brugge'u yendik, başka puan alamadık ve averaja kaldı. psg'den kim daha az yerse o çıkar *. averajda geri kalırsak bu maçı lanetle anarız.
    iyi senaryo:
    brugge'dan 3, madrid'den 1 ya da 3 puan aldık, madrid bizden çok puan topladı, ama biz de brugge'dan fazla puan topladık. 3.yüz. bu maçı hatırlamayız.
    efsane senaryo:
    brugge'dan 3, madridden 3, ya psg ya madrid deplasmandan 1, ya da iç psg'den 3 puan aldık, 2. olarak gruptan çıktık. o zaman bu maçı dönüm noktası olarak hatırlarız*
App Store'dan indirin Google Play'den alın