• 36269
    1 ekim 2019 galatasaray psg maçı öncesi dostluk yemeğinden

    yusuf günay: “bu sezon şampiyonlar ligi’nde evimizde oynayacağımız ilk maç olacak. bizim için çok önemli bir maç. seyircimizin de desteğiyle iyi bir sonuç almak istiyoruz. bugün paris saint-germain yöneticilerini ağırladık, çok memnun kaldılar. geçmişte çok anılarımız var. paris saint-germain ile karşılaşmalarımız olmuştu. eskiden futbolcu olan leonardo da şu an burada. eski anıları tazelemiş olduk. güzel bir maç olsun istiyoruz. bu akşam taraftarımıza çok ihtiyacımız var. stadın tıklım tıklım dolmasını ve maç boyunca takımımızın desteklenmesini ümit ediyoruz. en büyük temennimiz üç puanı almak.”

    başkan yardımcısı kaan kançal: “bugün gayet sıcak ilişkiler içerisinde güzel bir yemek yedik. maç saatine artık az kaldı. galatasarayımız her sene olduğu gibi bu akşam yine avrupa sahnesinde. bizim için önemli bir mücadele, aynı zamanda türkiye’yi de temsil ediyoruz. umarım güzel bir maç olur ve kazanarak mutlu bir şekilde bugünü kapatırız.”

    paris saint-germain genel müdürü jean-claude blanc: “bu akşam galatasaray ile oynayacağımız maç için çok heyecanlı ve gururluyuz. galatasaray’ın bu sene şampiyonlar ligi’nde oynayacağı ilk iç saha maçı. galatasaray’ın tarihi boyunca bu tarihi şehirde neler başardığını hayranlıkla izliyoruz. galatasaray’ı rövanş karşılaşmasında paris’te ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. zor bir maç olacağını biliyoruz. iki tarafta da çok kaliteli oyuncular var, taraftarlara kaliteli bir futbol akşamı yaşatacaklarını düşünüyorum.”

    paris saint-germain sportif direktörü leonardo de araujo: “benim bazı batıl inançlarım var, maç öncesinde maç hakkında konuşmayı sevmiyorum. harika bir yemek yedik. arkadaşlarımızla beraber olmak çok güzeldi. bu tarz durumlar kulüplerin arasında fikir alışverişi yapabilmesi için önemli. çok güzel zaman geçirdik.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın