• 18
    sahsi gorusum fatih hoca'nin bu toplantidaki 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçıyla ilgili yorumunun yanlis anlasildigi yonunde. derbi sonrasi sosyal medyada oyle bir intiba olustu ki sanki fenerbahce maci domine etmis, biz 1 puanla zor kurtulmusuz. hocanin vurguladigi 15-65 arasi bolumu hatirlayalim. lemina'nin iki iyi sutu, altay'in iki iyi kurtarisi. nagatomo'nun karsi karsiya dengeli bir vurus cikaramayip harcadigi pozisyon. falcao'nun kendini biraz geride tutabilmis olsa yine atacagi ofsayt golu. yine lemina'nin hakem ekibinin son derece organize ve profesyonel sekilde pozisyonun en basina donerek iptal ettirdikleri penalti pozisyonu. ayni 50 dakikalik surecte fenerbahce'nin yarattigi ne firsat var derseniz, tolga cigerci'nin diregin hafif yanindan auta giden beklenmedik plasesi disinda herhangi bir firsat yok.

    hoca ozetle sunu demeye calisiyor. biz kotuyuz, oynadigimiz oyundan memnun olmadigimi zaten bu toplantida defalarca belirttim. istediklerimizi yapamiyoruz, yeterince tempo ve hucum varyasyonu yaratamiyoruz. ama bizim kotu halimiz bile bu kadar ovulen fenerbahce'den daha fazla net pozisyona girmis, macin buyuk cogunlugunda hakimiyet kurmus. enseyi karartacak bir durum yok, medyanin gazina gelip fenerbahce cok iyi oynuyor, galatasaray cok kotu sanmayin. 2-3 mac sonra toparlariz, yine lider oluruz. yeter ki taraftar bize destek olsun.

    diyebilirsiniz ki madem bunu demek istiyor, fenerbahce'nin adi niye gecmiyor basin toplantisinda? bunun da cevabini bu basin toplantisinin hangi spor organizasyonu icin yapildigini dusunurseniz kolayca bulabileceginize inaniyorum (bkz: uefa şampiyonlar ligi). dolayisiyla negatif yonlere takilmaya gerek yok, bulundugumuz yerin farkina varip 1 ekim 2019 galatasaray psg maçında takimimiza tam destek olmaya odaklanalim arkadaslar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın