resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3536
    enerjisini ceza sahası dışında çok harcıyor, topa yaklaşmaya çalışıyor ki maalesef ceza sahası dışında top saklama gibi özellikleri çok gelişmiş değil, bu yüzden kaleye uzak topla buluştuğunda top kaybı yapması daha muhtemel. rakip oyuncular kendisinin nasıl bir tehdit oluşturduğunun farkında. biz maalesef mariano ve nagatomo’nun çizgiden inmesi üzerinden oyun planı yapıyoruz. oysa çizgi oyunu oynayabilen hızlı kanatlarımız yok, kanatlarımız içe katediyor.

    şu anki yapı bas bas beklerin hücum etkinliğini azaltmamızı bağırıyor. feghouli ve babel falcaonun hareketliliğine katılsa ve rakip defansları üzerine çekse orta sahadan gelen oyuncularımız büyük boşluklar bulacak ve skor katkısı alacağız, ama yapmıyoruz.

    falcao, babel, soso üçlüsü orta sahaya yer açtığında orta saha oyuncularımız merkezi delmeli ve şut tehdidiyle falcao’yu rahatlatıp topla buluşturmalı, bunu yaptığımızda hücum aksiyonlarımız çok daha verimli olacak. mariano ve nago eski güçlerinde olsa dahi, falcao gomis ya da drogba gibi stoperleri sırtında taşıyıp topu kontrol edecek bir adam değil. bu yüzden çizgi aksiyonları değil, merkez aksiyonlarına dönüş yapmalıyız. acilen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın