resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 2147
    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı'nın adamı kendisidir. berbat bir derbi oldu, takımlar kötüydü onlara lafım yok. lemina'nın penaltı pozisyonunda da nekadar 20 saniye geriye gitse de bu konuda onun yapacağı birşey yok, kurallar gereği var oraya kadar gitmiştir.

    yılmaz özdil tarzı yazacağım ki göze batsın.

    fakat benim takıldığım nokta ayrı.
    futbolculara top oynattırmadı,
    biz taraftarlara da 1 dakika akan oyun izlettirmedi.
    her temasa foul çaldı.
    her taça salça oldu.
    her kornerde oyuncuları ikaz etti.
    her serbest vuruşta barajla uğraştı.

    kısacası her pozisyonda başrol onundu. çok mu zevk alıyor bilmiyorum ama ben ekran başında en çok onu gördüm cumartesi günü. tiksiniyorum artık suratından da bakışından da, kısacası herşeyinden.

    özellikle marcao ve muriqi'nin ilk yarıda bir taç pozsiyonu vardı. bu adamlar pozisyonları gereği kıran kırana savaştı, bu normaldir yahu. bir top itişmeden sonra taca gitti, marcao da yan hakeme 'beni ittiğini görmüyor musun?' gibi birşeyler söyleyip yerine döndü. ya takım taç kullanacak, orada 1.5-2 dakika yedi hakem. oyuncuları yanına çağırmalar, sonra emre belözoğlu'yu çağırdı, gel sana da birşeyler anlatayım diye. onu gönderdi birdaha marcao'yu çağırdı. ya marcao ve muriqi itişse, küfürleşse tamam diyeceğim de bu adamların birbirleriyle alıp veremedikleri yoktu ki biz niye seni izliyoruz be adam ya.

    gönderelim kendisini uefa'da hakem komitesi başkanı mı oluyor ne oluyorsa olsun da ben artık görmek istemiyorum bu adamı. yenileceksek de yenilelim de şu adam her maçın önüne geçeyim diye yüzbinlerce insanın zevkinin içine ediyor, tahammül edemiyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın