resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7788
    galatasaray futbol takımının oyuncusudur. ben hayatımda bu kadar birşey yapmadan, bu kadar savunulan bir adam görmedim.
    asistin asistiymiş vs.

    şu adamın yapıp da culio'nun veya olcan'ın veya bilal kısa'nın yapamadığı tek şey yok. hatta onların ekstra bir de şutu vardı.
    sahada feghouli yoksa ne yapacağını bilemiyor adam çünkü sadece feghouli'ye pas verebiliyor.
    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında bir pozisyonda falcao ısrarla ileri pas istedi, koşu yapacak kaleciyle karşı karşıya kalacak. bu beyefendi ise soso'yu aradı bulamayınca mecburen iş işten geçtikten sonra pas attı. ta ta tam evet falcao ofsaytta kaldı. pozisyon hiç oldu.

    şut desen yok. şut atamayan adam benim gözümde güçsüz adamdır. bir takımın 10 numarasının şut atma özelliği olmaz mı ya? kaleyi karşıdan görürken bile kaç defa şut atmayıp pas deneyip topu kaybettiğini hatırlıyorum.

    gereksiz top kayıpları ise başka bir konu.
    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında ikinci yarının sonlarına doğru ileride ilk defa çoğalmaya başladığımız dakikalarda topu aldı 2 kişinin arasından artistlik yaparak çıkmaya çalıştı. sonuç? topu kaptırdı rakip bize atak yaptı.

    maçta saçma sapan pozisyonlarda kopması ise en sevmediğim huyu. 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında bir
    pozisyonda gustavo topu eliyle aldı. bu dönüp hakeme itiraz etti. hakem devam dedi. gustavo elini sallaya sallaya geçti gitti bizimkinin yanından. bizimki de her zaman yaptığı gibi küstü bıraktı herifi. deli oldum o an.

    kırmızı kart görmeye müsait yapısına hiç girmiyorum bile.

    maskeyle oynadığı için, kupadan erken döndüğü için teşekkür ederim. o konular en eleştirilmeyecek konular.

    ha bir de "adam arap olduğundan böyle yapıyorsunuz" diyen tipler var ki onlara da ayar oluyorum. lan arap olsa ne iskandinav olsa ne japon olsa ne. soso arap değil mi arkadaşım?
    nagotomo arap mı? mariano da araplık mı var? ya da marcao da?
App Store'dan indirin Google Play'den alın