resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 456
    bence galatasaray için en kilit oyuncu kendisi olacak. derbiden beri düşünüyorum ve kafamda oyun planları oluşturmaya çalışıyorum, malum takımımızda farklı tellerden çelen oyuncu sayısı oldukça fazla ve tam anlamıyla bir plan oluşturamamamızın bizim için bir soru işareti oluşturması gerekiyor. lemina'yı izlediğimde ve oyun karakterini incelediğimizde özel bir oyuncu olduğunu çabucak görebiliyoruz. topla dikine driblingleri ve mücadeleci yapısıyla, orta sahaya direnç katan yapısıyla ve zaman zaman ceza sahasına koşu yapabilmesiyle kesinlikle özel bir karakter.

    nzonzi'nin önünde lemina'nın yanına aslında en iyi uyacak oyuncu yapısının wijnaldum tipi mezzela orta saha olduğuna - daha dengeli demek istiyorum. - inanıyorum. kafamda asimetrik bir 442 takımımız için mevcut, seri aslında bence lemina'ya uyacak parça değil gibime geliyor ama takımımızda seri'yi yedek bırakamayacağımıza göre partneri seri olmalı. asimetrik 442 de sol açık pozisyonunda da belhanda oynamalı diye düşünüyorum. feghouli'nin kenara gelmesini istiyorum, son zamanlarda acayip şekilde formsuz ve lemina'dan tam anlamıyla faydalanmak için biraz daha onu özgür bırakmamız gerektiğine inanıyorum.

    babel bence takımdaki en yetenekli oyuncu fakat çok şey yapmak istiyor. çok şey yapmak istemesine rağmen takımımızın sistemi ona uygun değil, babel'i falcao'yla yakınlaştırırsak bence babel'in vereceği verim çok yüksek olacaktır.

    ah o bekler! :/

    son olarak, benim de kendime göre bir hayalim var. :(

    https://gyazo.com/295299ecb99cd34cb515f12a88c69a1e

    edit: futbol bir takım ve alan oyunudur, takımdaşlık duygusunun ve oyuncuların ne oynadıklarının farkında olmasının başarının kilit noktası olduğuna inanıyorum. kolektif anlayışı sağlayabilmek, hücum ve savunmada takım olarak hareket edebilmek içinse o sihirli kimyayı oluşturabilmek, rol paylaşımını olabildiğince mükemmel yapabilmek gerekiyor. başarı için sürekli daha fazla çalışmalı ve zaman zaman sıradışı şeyler ortaya çıkarabilmek gerekiyor. dizilişlerin sadece dizilişten ibaret olmadığı açık... önlem alınamaz olabilmeye çalışmak zorundayız, en büyük olmak ancak ve ancak böyle olacak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın