• 240
    son zamanlarda özellikle fenerbahçelilerin nihat özdemir'in tff'deki taraflı yönetimini savunmak için ağızlarına sakız ettiği eski tff başkanı.

    9 yıllık tff başkanlığında galatasaray'ın 6 şampiyonluğunun olması çok ilginçmiş. sanki o süreçte takımımız iyi değildi de kendisi bizi şampiyon yaptı. uefa ve süper kupayı da o getirdi tabi.

    bir tff başkanı başkanlığı sürecinde en çok galatasaray'ın şampiyonluğunu görürse o kişi önceden fbli ya da bjkli de olsa artık galatasaraylıdır onların gözünde.

    neymiş nihat özdemir neyi taraflı yapmışmış. haluk ulusoy'un zamanında skandal işlerini hepimiz hatırlıyormuşuz. ama ne olduğunu söylemezler. 2019 yerel seçimin istanbul'da tekrarlanması gibi "hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik"

    at gözlüğüyle dünyaya bakanlar bir karar versin biz o dönemlerde başarıları avrupa dahil nasıl aldık? ulusoyla mı fetöyle mi? kendilerinin iki iddiası bu. ama mantıklı olan bilir ki galatasaray emeğiyle alın teriyle söke söke o dönem dünya kulüpler sıralamasında bile birinciliğe yükseldi.

    haluk ulusoy galatasaray'ın golünde gol sevinci yaptı diye ortalığı ayağa kaldırdılar bir ara. adam galtasaraylı evet ama nihat özdemir yönetiminin bu kısa sürede yaptığı şeyleri yaptığını hatırlamıyorum.

    bazıları da ulusoy galatasaray'ı şampiyon yaptı nihat özdemir böyle yapınca ağlamayın triplerinde. aynı şey sanıyor zavallılar.

    haluk ulusoy'u savunalım demiyorum ama kendi ismi üzerinden nihat özdemir'in yaptıklarının aklanmaya çalışılmasının önüne geçilmeli.

    haluk ulusoy'a sallarlarken "yapılanı herkes biliyor" deyip yuvarlak konuşulacağına ne yaptığını da söylesinler.

    yoksa bu çabaları "hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" söylemi gibi gülünç olmaktan öteye gidemeyecektir. kendi taraftarlarını kandırırlar anca. bizim 8-0lık ankaragücü galibiyetimizi "galatasaray şampiyon olmak için 8-0 yenmeliydi öyle de bitti." algısı ile kirletmeye çalışmaları gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın