resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7775
    iyidir kötüdür tartışmalarını geçiyorum zira takıma yararlılığını veya zararını şablonlar üzerinden detaylandıracak kadar bilgim yok ben işin sağlık yönüne dikkat çekeceğim. 2 hafta önce mandibulasını (çene kemiği) kırmıştı sanırım veysel sarı'nın diz müdahelesi sonrası, hırsı çok iyi oynama arzusu çok iyi. şuna dikkat çekmek istiyorum şimdi.

    mutlak surette taktığı maske görüşünü çok az da olsa azaltacaktı ki zaten 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında ilk yarının sonlarına doğru maskeyi çıkardı sonradan ikinci yarı tekrar maskeyle gördük. sağlık heyeti oynamasında sakınca görmemiştir doğrudur. örnek üzerinden gideceğim. belhanda'nın maçta * görece olarak işini yapacak bir oyuncumuz -seri- var mıydı, vardı. peki neden bu riskin alınması gerekti? allah korusun bu maçta yüzüne alacağı bir darbe ile ligde ilk yarının sonuna kadar forma giyemeseydi sorumlu kendisi mi olacaktı? o zaman hırsına gurban olduğuuum, karakterini seveyim seniiin, koçum benim beee mi denecekti yoksa çok afedersiniz ama 'bok mu vardı lan bir-iki maç dinlenemedin' mi denecekti?

    şimdi üzerinden gideceğim örneğe geliyorum. emre akbaba'yı düşünelim. ilk olarak bacağında ikinci olarak ayağında üst üste iki sezonda kırık yaşadı. şimdi ben bir fizyoterapist olarak -benden daha fazla bilen abilerim kardeşlerim elbet vardır onları tenzih ediyorum pek bir şey bildiğim de söylenemez hani- emre'nin ligde ikinci yarının ortaları veya sonlarına doğru düşük süreli olarak oynatılabileceğini mocuishle ile de istişare edip görüşümü belirtmiştim. şimdi emre kendi isteği ile kendisine söylense dahi çıkıp ikinci yarının başında riskler olmasına rağmen oynasa ve tekrar sakatlansa burada hangimiz emre'ye kızmaz? herkesin 'ne vardı be oğlum bekleyemedin' diyeceğini biliyoruz.

    günah keçisi gibi bir şey aramıyorum hiç de böyle düşünmedim ama belhanda'nın takımı kabullenişi, aidiyet hissetmesi, arkadaşlarını yalnız bırakmamasını anlayabiliyorum ve gayet hoş şeyler de ama savaşa gitmiyoruz ki. bugün oynamaz yarın dinlenerek daha iyi bir oyun sergiler biz de beklediğimize değmiş be deriz. yani son olarak diyeceğim odur ki bence 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında dinlendirilmesi hem takım için hem de kendisi için iyi olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın