• 36245
    "dünyanın bütün ünlü şefleri her akşam restoranlarında olmazlar, dün olduğu gibi levent şahin'in ya da başka bir zaman hasan şaş ile ümit davala'nın pişireceği yemekten tabldot bile olmaz. yemeği terim pişirmediği sürece sonuç böyle olur."

    "bu üçlü süper lig'de bir takıma teknik direktör olabilecek kapasitede değil. terim'in vefası ve sevgisi kabul edilebilir ama iki haftadır acı gerçek bu."

    "geçen hafta golü atıp kıvama gelen seri, iyi mücadele eden andone'yi tribüne gönderip derbiyi maskeli baloya çevirirseniz olacağı budur. galatasaray teknik heyetinin elinde çok kaliteli malzeme var ama iyi yemek gelmiyor."

    "avrupa'da herkes hafta ortasında lig maçı oynarken derbiyi düşünüp 10 gün oynatılmayan feghouli'nin ortaya koyduğu performans ve yerine giren emre mor'un top alamadığı oyundaki tıkanışı galatasaray'ın hücumdaki iflasıdır."

    "santrforunuz falcao olabilir, 5 milyon euro daha öderseniz lewandowski de olabilir… ama siz 50 bin taraftarınızın önünde santrforunuzu gol pozisyonuna sokacak futbol oynamıyorsanız milyon euro'lar ödeseniz ne fayda..."

    bülent timurlenk
App Store'dan indirin Google Play'den alın