resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3658
    yine üzerinden popülizm yapılan oyuncu.

    28 eylül 2019 mechelen club brugge maçında 2 gol atmıştır atmasına da gollere bir bakın derim. beceri gerektirmeyen 2 tane boş kaleye top yuvarladı.

    yine bir popülizm eseri olarak geçen sene sorunun diagne olduğunu sandınız. evet kendisi sorunlu bir kişilik, evet becerili bir oyuncu değil ama her şeyi birey odaklı gördüğünüz için, takım düzenini eleştirmediniz. belki göremediniz belki görmek istemediniz belki de üşendiniz, bilmiyorum. düzgün sistemler bireyi yüceltir, birey tek başına bir hiçtir, bunu anlayamıyorsunuz.

    hayata bireyci gözlüklerle baktığınızdan galatasaray'ın sorunlarına da öyle bakıyorsunuz. sonra "gerçek" yüzünüze vurunca "yaa sorun diagne'de değilmiş" diyorsunuz, lan iyi de uyarmadık mı önceden? uyaranları niye linç ettiniz o zaman? takım geçen sezon* kaç tane maçta gümbür gümbür top oynadı da sorunu bireylere indirgediniz? "iyi futbol izlediğin 5 tane galatasaray maçı say" desem sayamazsınız.

    2019-2020 sezonunun 6. haftasını bitirdik daha düzgün oyun göremedik, takımda kondisyon sorunu hala devam ediyor, kadro yaşlı. ama ısrarla takım organizasyonu yerine bireylere takılıp kalıyorsunuz, galatasaray'a zarar veriyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın