• 52
    varsayalım fatih terim istifa etti. 4. fatih terim devri kapandı diyelim.

    1- yerine getirebileceğin kim var? yabancı birkaç hocayla gelmeyin kalbinizi kırarım. burası türkiye süper ligi, burda sikiş var sikiş. ne yabancısı?

    2- buna en çok kimler sevinir ve kimler etkilenir? bunu da düşünün. beyler, ülkenin en büyük ve en başarılı spor kulübü'nün şu an en güçlü ve en ünlü adamı hükümetin sevmediği bir muhalif ve aynı zamanda ülkedeki en güçlü adamlardan da bir tanesi. geçmişini bilmemnesini sikeyim, bu adama sahip çıkmak ve arkasında olmak boynumuzun borcudur. aslında herkes sahip çıkmalıdır ama salak kuşlar fanatikliklerinin ve kuyruk acılarının kurbanı oluyorlar.

    3- üst üste 2 kez şampiyon yapmış, son senesinde toplamadığı milli ve resmi kupa kalmamış bir adam sırf fener'den henüz 6. haftada 2 puan geride diye neden istifa etsin? manyak mısınız lan siz? bir de fatih hocanın hangi devrinde takım ilk haftalarda yardırdı? hangisinde barça'ya bağladık? lan sezon boyu en son güzel oynadığımız sezon 2011-12 sezonuydu. hoca sonuç odaklı oynuyor artık bunu anlayın ve bence de sonucu alacaksak oyun ikinci planda kalmalı. bu kafalar gönderdi zaten lucescu'yu 2002'de.

    uzun lafın kısası saçma sapan konuşmayın. topu ileri taşıyacak bir tane adamımız olsaydı veya lemina form tutmuş olsaydı ki tutuyor maçlar geçtikçe, altay veleti de bizim maça çıkan her fenerbahçe kalecisi gibi devleşecek zamanını bulmasaydı bu gece tapılmadık yeri kalmamıştı hocanın. biraz aklınızı başınıza alın. akdeniz insanı gibi davranmayın.

    bu geceden kastım;

    (bkz: 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın