resim
Levent Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 159
    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında oyundan babel yerine gol atmak için yanıp tutuşan feghouli'yi çıkararak maçın berabere bitmesini sağlamıştır. böylece hem puan tablosunda fenerbahçe'nin arkasında kaldık hem de ikili averajda işimiz iyice zorlaştı.

    ayrıca hatırlayacağınız üzere 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı'nda takım 10 kişi kalmışken selçuk'u sahada tutup seri'yi oyundan çıkararak mağlup olmamızın bir numaralı nedeni olmuştu. bu da yetmezmiş gibi 22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı'nda da andone'yi oyundan çıkararak rakibe "gelin bana gol atın" demişti, malatyaspor da bu ikramı geri çevirmeyip bir puanı cebine koymuştu.

    ama fatih hoca "ben yardımcılarıma güveniyorum" demişse benim açımdan sıkıntı yok. milyon dolarları alan ben değilim, fatih hoca adamını koruyorsa bana söz düşmez. geçen sene yasin küçük'ü de korudu, onun yüzünden geçen sezonun ilk yarısını çöpe attık, sezon sonunda allah yüzümüze baktı da şampiyon olduk, bakarsın çekirge ikinci kere sıçrar yine şampiyon oluruz.

    olamazsak da "hain federasyon, 17 takım birleşti" muhabbeti yapar taraftarın gazını alırız. nedir yani?

    ekleme: kendisine haksızlık etmek istemem, belki de fatih terim onun inisiyatif almasını yasaklamış ve "söylediğim dakikalarda söylediğim değişiklikler dışında kesinlikle hamle yapmayacaksın" demiştir. eğer durum böyleyse fatih hoca levent şahin'i ateşe atıyor demektir. gerçeğin ne olduğunu iki taraftan biri izah etmedikçe bilemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın