• 46
    tanım: milli takımdan sonra fenerbahçe ülker'i de perişan etmekte olan koç.

    italya şampiyonu olan takım* resmen ikiye katlayacak duruma getirdi kendi takımını. işin fener için kötü tarafı bu tek maçlık bir performans değil yani olur böyle şeyler arada dedirtecek cinsten değil. resmen herkes bekliyordu büyük bir farkı. belki 40 küsür değil ama 20-30 sayı farka kimse şaşırmazdı.

    hocaya gelirsek;

    1. yıldızlarları idare edemiyor. (bkz: willie solomon), (bkz: mehmet okur). sözünü dinleyecek adamları tercih ediyor.

    2. bazı oyunculara takmış durumda. semih erden, oğuz savaş, ömer aşık gibi. hem kendi takımına bu adamları oynatmak için transfer yapmıyor. işin bizim için en boktan tarafı ise milli takımda üst düzey uzunları bu adamlar için kadroya almıyor. (bkz: kaya peker), (bkz: hüseyin beşok), (bkz: ermal kurtoğlu), (bkz: mehmet okur). taktığı bu adamlardan birisi kafasını sakatlıklardan kaldıramıyor, diğer ikisi ise kendini geliştiremiyor.

    3. oyunu okuyamıyor. ne zaman bir basketbolcu iyi oynamaya başlasa kendini benchte buluyor. hücumda tıkanılan anlarda hiçbir değişikliğe gitmiyor. bizim gibi izliyor.

    4. oyun setleri yetersiz. özellikle son toplarda hiç set çizmiyor. en skorere topu verip gerisine karışmıyor. bu sene son topla kazandığımız fener maçı hala akıllarda.

    5. kendi ile sürekli çelişiyor. örneğin yaşlı diye kadroya almadığı kerem tunçeri'yi 1 sene sonra çağırıyor. benjamin button zannetti sanırım kerem'i. beni asıl sinirlendiren olay ise kerem'in yerine oynattığı hakan demirel'i milli maçlarda ilk 5'e koyuyor, kendi takımında ise oynatmıyor sonra da yolluyor. milli takımı deneme tahtası gibi kullanıyor.

    büyük ihtimalle 2010'da da milli takımın başında olacak kendisi. bir yerlere geleceksek tamamen seyirci gazıyla olacağı kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın