• 239
    1- kaleci ve stoperlere baskı : altay-jailson-zanka
    bu üçlüye yapılacak baskıdan kesin ekmek yeriz. ama bizim kadro yapısı bu baskıyı yapabilecek gibi görünmüyor. andone oynarsa iş değişebilir ama o da zor sanki.

    2- gustavo ve emre ‘yi orta alanda sindirmek : bunu ister topu rakibe vermeyerek; ister rakip defanstan topla çıkarken stoperlerin bu oyuncuları bulmalarını engelleyerek bir şekilde başarmak lazım.

    3- atak sonlandırmak : ligin en az korner atan takımıyız. atakları sonlandırmadığımız zaman bu bize kontra olarak geri dönüyor. beklerimizin tempo sorunu da eklenince asla bu pozisyonlarda geri koşamıyoruz. riskli işleri sadece rakip ceza sahası çevresinde deneyip olabildiğince az hata ile oynamamız lazım. müthiş pres gücü olan ve topu geri kazanma süresi çok düşük bir takım olsak neyse, ama bizim erken top kaybı lüksümüz yok.

    4- dikine top taşıma : tempo sorunu nedeniyle erken top kaybından çekiniyoruz ama bu sefer de üretkenlik sorunu başlıyor. bu noktada maçın bir seviyesinde dinamikliği ile ömer bayram hızı ve tekniği ile emre mor rol alabilir.

    allah yardımcımız olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın