• 36210
    "belhanda'yı çarşamba günü idmanda maskeyle izledim. faslı yıldız, maskeden çok çabuk sıkıldı ve pas oyununa maskesiz devam etti. sonuç; belhanda maçında oynarsa maske takmak istemeyecektir.
    belhanda'nın varlığı hücum organizasyonu konusunda galatasaray'ı rahatlatıyor. belhanda oynarsa tribüne lemina, andone ve donk üçlüsünden ikisi çıkar. sürpriz ise nagatomo olur. eğer fatih terim, japon'u tribüne gönderir, sol beke ömer bayram'ı monte etmeye çalışırsa büyük hata yapar. malatya'da yenilen golde guilherme'yi unutup sırtını dönen ömer bayram'ın ciddi hatası vardı. sol bekte pozisyon bilgisi zayıf bir isim. belhanda oynamazsa, terim'in yerinde olsam falcao-andone ikilisini birlikte oynatırım.."

    "fatih terim cezalıyken deplasmanda maçları bir locadan izlemesini doğal karşılıyorum. türk telekom'da terim locada olmamalı galatasaray kulübesinin arkasındaki tribünde oturmalı.
    çünkü futbolcular tribüne bakınca terim'i görecekler ve güç kazanacaklardır. terim oyuna müdahale etmese de tribündeki varlığıyla oyunculara güven anlamında itici güç olur.."

    "sahadaki bütün oyuncular cüneyt çakır'a saygı duyarak oynayacaklardır. türkiye'nin hakemlik konusunda dünyadaki en önemli marka değeri olan çakır, asla kararlarıyla ilgili taviz vermez.."

    levent tüzemen
App Store'dan indirin Google Play'den alın