• 27
    http://jaimelesport.blogspot.com/...-ve-galatasaray.html

    başlarda, ara transfer döneminde transfer yapmamayı planlıyordu galatasaray. gerek görülmüyordu. takımda her şey yolundaydı, yolundaydı da gerek sakatlıkların başlaması, gerek de servet'in yanında oynayan stoperlerin iyi performans gösteremesiyle transfer yapma ihtiyacı duyuyor galatasaray.

    baros sakatlanmasa, 1 defans, 1 de ön libero alınacaktı. en azından rijkaard bu iki bölgeye takviye istiyordu. baros'un sakatlanmasıyla ön libero yerine forvete takviye yapılacak şimdi.

    forvete yapılacak takviye oyuncu bana göre genç, süratli, yıpratıcı bir isim olmalı. türkiye'den olacaksa bu isim, kesinlikle sercan yıldırım olmalı. tüm bu özellikler var bu oyuncuda. adnan polat geçenlerde: "avrupa'da bir sürü yedek oturan ünlü oyuncular var. onları kiralayabiliriz." gibilerinden bir şeyler söylemiş. aslında bu da mantıklı. örneğin bir nistelrooy gelse fena da olmaz hani. ayrıca oldukça da fazla yarar sağlar bana göre. şuan için ilk öncelik defans bölgesinde de olsa bir kaç gün içinde forvet transferi de yapılır. belki işi bitirmiştir haldun üstünel de heyecan yaptırıyor işte. :)

    defansa gelecek oyuncunun ise kesinlikle iyi oyun kurması gerekiyor. bugüne kadar ricardo costa ile ali turan ismi geçti sağda solda. ali turan'ı anlarım, en azından yerli oyuncu da ricardo costa'nın transfer edilmesi çok da iyi olmazdı bana göre. topu oyuna sokma becerisi yok gibi bir şey ricardo'nun. servet gibi bir şey oyun stili. iki aynı stilli, hatta iki uzun ve top becerisi yüksek olmayan defans oyuncusu yan yana oynarsa sorun olur. 15 dakika önce bir blog sitesinde marquez ismini gördüm. görür görmez ilk tepkim aynen şu oldu: "yok artık haldun üstünel!". haldun üstünel bu, olur mu olur. çok da güzel olur bana göre. tam da aranılan isim. ama daha yeni uzattı sözleşmesini marquez. pek de ihtimal vermiyorum ama gelirse yer yerinden oynar. florya da kızlardan geçilmez. zaten kewell var, emre aşık var. bir marquez gelirse..
App Store'dan indirin Google Play'den alın