• 163
    bu maçı çok net bir oyun ve skorla almamız şart. tabii ki her türlü galibiyete razıyım ama tribünümüz ve oyunumuzla öyle bir baskı kurup öyle bir korkutmamız lazım ki rakibi, onlar ne olduğunu anlamadan skor bulmalı ve maçı farklı bir yere götürmeliyiz.

    bunu yapamamamız için tek bir sebep var o da oyun agresifliğinin geçen seneye göre 1 tık geride olması. geçen sezon tempo olarak önde onyekuru, orta alanda ndiaye sayesinde iç sahada müthiş korkutucu bir takım haline bürünüyorduk. bu sene bunu arıyoruz. fakat bu maç farklı bir maç. özellikle bu sene rakibin her türlü çirkefliklerine, manipülasyonlarına ve aşağılık komplekslerine bilenen, hırslanan taraftarımız sayesinde bu tempo ve agresiflik bu maçlık gelecektir diye inanıyorum.

    kullanmamız gereken zayıf noktalar;

    rami - zanka: uyum içinde olmayan aynı tip iki stoper. çok yavaşlar ve hata yapmaya müsaitler. bu ikili bizim için en büyük avantaj.

    dirar: o bölgenin oyuncusu olmadığı için pozisyon hataları yapabiliyor. feghouli buradan maden bulabilir.

    altay: bu gergin atmosferde hata veya hatalar yapabileceğini düşünüyorum.

    dikkat etmemiz gereken konular;

    vedat: kesinlikle luyindama'nın özel markajında olması gereken bir oyuncu. iddia ediyorum marcao'yla karşı karşıya geldikleri her pozisyon bizim için tehlike olur. hocanın bu konuya özellikle değinmesi gerekiyor. aman dikkat.

    kruse: üçüncü bölgede çok tehlikeli. topla oralarda kendisini fazla buluşturmamak gerekiyor. nzonzi'nin bu noktada kilit bir rolü olacak. o rolü de hakkıyla vereceğinden hiçbir şüphem yok.

    gustavo - emre: rakibin en büyük artısı bu ikili. baskıyı kırabilecek oyun aklına ve tecrübeye sahipler. eğer görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirirlerse sonuç bizim için kötü olur. o yüzden baskıyı bu ikili üzerinden yapmak akıllıca olacaktır. olabildiğince top aldırılmamalı.

    son yılların en net, en sert galibiyetlerinden birini bekliyorum.

    güldür yüzümüzü be cimbom!
App Store'dan indirin Google Play'den alın