resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3569
    terorist yerine "teror orgutu sempatizani" demek daha dogru olur. cunku terorist demek icin o gun orada meclisi ve insanlari bombalayanlar arasinda olmasi ve darbe girisimine aktif olarak katilmasi gerekirdi.

    neyse, keske zamaninda kendisini "fethullah" denen illetten kurtarabilseydik. ama 90lar ve 2000li yillarda inanilmaz guclulerdi ki bir donem acik acik hukumet destegi de aldilar. o ara hakan sukur tv'lerde yorumculuk falan yapiyordu hani. sonra gezi olaylarinda inanilmaz nefret ettirdi hukumet tarafindan dezenformasyon yayilmasinda "gercek bilgi yayalim" kalibini en cok kullananlar arasindaydi; 17 aralik'tan sonra ise u donusu yapti. bu sefer hukumetin karsisina gecti, ama biz yemedik.

    eger zamaninda biri ona "yaptigin is degil, gittigin yol degil" deseydi, ikna edebilseydi bugun davor suker modelini ulkemizde uygular, kendisini federasyon basina getirir, nihat gibi tarafli, kompleksli, kel kodamanlarla ugrasmazdik. ama tabi kime anlatiyorum. bu ulkede "onlar"dan degilsen, "onlar"a bir kere ziyarete gidip el opup fotograf cekmediysen, ekmek bile vermezler. bu ulkede neredeyse kimse hakkiyla o mevkilere gelmez. dilin gucu onemli (konusma yetenegi demedim dilin gucu dedim, anlarsiniz ya).

    uzuluyorum hakan'a, turk futbolunun gelmis gecmis en iyi bes forveti arasida olan bir figurun bu duruma gelmesine. kendisi muhafazakar oldugu, muhafazakar buyudugu icin fethullah gulen tarafindan kolayca beyni yikandi. tipki ismail demiriz ve ugur tutuneker gibi. tabi feto akilli, futbola girmek icin galatasaray gibi basarili ama muhafazakar oyuncularin bulundugu galatasaray'i hedef aldi. hakan fetonun pesinden gitmeseydi, yillar sonra metin oktay'in aglari deldigini anlatan buyuklerimiz gibi bizde torunlarimiza "hakan bir yukselirdi sanki havada asili kalirdi" diyecektik. simdi ise ulkesine bile gelemeyen, hakkinda tutuklama karari olan biri sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın