resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7634
    eleştirilecek çok noktası olsa da 'gamsızlık' kavramı bunlardan biri kesinlikle olmayan faslı yıldız.

    yahu bu adam fıtık oldu, beklenenden çok daha erken geri döndü. sene başı kampına izni olmasına rağmen takımla daha çok çalışabilmek için 1 hafta erken geldi. çenesi kırıldı ameliyat oldu, dün bir bugün iki maske takıp idmanlara başladı, derbide oynamak için canını dişine takıyor. sahada mücadelesine ara vermez, presten çekinmez, sertliği bazen orantısız olsa da vardır.

    çenemiz kırılsa ve ameliyat olsak, çoğumuz değil hepimiz 1 ay pipetle beslenir yattığımız yerden kalkmaya korkarız. adam 1 hafta geçmeden idmanlara başlamış, galatasaray fenerbahçe gibi iki ezeli rakibin oynayacağı, gerginliğin ve sertliğin hat safhada olacağını herkesin adı gibi bildiği 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında oynamaya çalışıyor. buna ve diğer örneklere rağmen hem sözlükte hem de twitter gibi sosyal mecralarda hala daha gamsız diye eleştiriliyor. evet. çenesi iki yerinden kırılalı daha bir hafta olmuş adam. aynen, daha yeni ameliyat olmuş. maske takıp oynayacak. gamsız...

    belhanda takımı eksik bırakabilir, gününde değilse saç baş yoldurtabilir ve hatta bazen öyle hatalar yapar ki gol yedirir, puan kaybettirir. ama belhanda gamsız değildi, değil ve yakın gelecekte olacak gibi gözükmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın