• 9
    3. hafta maçları geride kaldı. favorilerden new england, kansas city chiefs, dallas cowboys ve los angeles rams 3'te 3 ile başladılar. green bay ve san francisco beklenen çıkışı yakalayarak hatta üstüne koyarak yine 3'te 3 yapan takımlardan oldular ama bu süreçte en şaşırtıcı takım kesinlikle buffalo bills oldu. bu hafta new england ile oynayacaklar ve bu takımı canlı izlemek için sabırsızlanıyorum.

    3. hafta maçları sonucunda new england ve kansas city üstün performansa aynen devam ediyor. dallas da zayıf rakibi miami'yi rahat geçti. los angeles rams takımı yine kazanmaya devam ediyor ama takımda sanki bir şeyler eksikmiş gibi geldi bana. tam çözemedim ama iyi bir takımla oynamalarını bekliyorum. new orleans karşısında brees'in sakatlanması ve saçma hakem kararları oyunun üstüne çıkmıştı zira. new orleans demişken teddy bridgewater ile seattle'ı yenmeleri çok etkiliyeciydi. gerçekten çok iyi bir savunması ve zaten takım şu an daha çok savunma becerisi ile ilerliyor.

    savunma demişken green bay'e parantez açmak lazım. gerçekten çok iyi bir savunma takımı olmuşlar ama aaron rodgers önderliğinde olan bir takımdan beklenmeyecek kadar hücumu kötü durumda. şu an ligin en kötüleri arasında. 5. haftada dallas ile deplasmanda oynayacakları maçta ne oldukları daha iyi ortaya çıkacak.

    baltimore'u kansas karşısında izledim. ilk 2 haftasında takım hakkında kararımı verememiştim ama kesinlikle iyi bir takım olduklarını gördüm. maçı kaybetmelerine rağmen kazanabilecek duruma getirmeleri ve genç kadroyla mücadele ettikleri düşünülünce takibe değer bir takım çıkmış ortaya. 49ers sezon öncesi en büyük çıkışı yapacağını tahmin ettiğim takımdı ve gerçekten de öyle olacak gibi görünüyorlar.

    philadelphia kendi evinde detroit'e yenildi ve grupta dallas'ın 2 maç gerisine düştü. bu bizim için çok iyi philly için ise felaket bir başlangıç. haftaya green bay deplasmanı, 6. hafta da dallas deplasmanında olacaklar. bu maçlarda alınacak mağlubiyetler sezonu batırabilir. wentz hala ürkek oynuyor. hücumda d-jax ve jeffrey'nin sakatlkları sonrası ertz'e önlem alınınca eagles hücumu adeta çöktü.

    seattle aslında çok yetenekli ve genç bir takım. yalnız yönetim tarafından emekliye ayrılan veya başka takıma giden yıldız ve fark yaratan veteranların yeri bir türlü doldurulamadı ve adeta wilson kaderine terk edildi. yazık edildi güzelim takıma ama yine de takibe devam...

    3. hafta sonrası bana göre en iyi takımlar;
    1- new england patriots
    2- kansas city chiefs
    3- dallas cowboys
    4- loa angeles rams
    5- green bay packers
    6- san francisco 49ers

    bana göre şu an bariz şekilde diğerlerinden ayrılan takımlar bunlar. sağlam olan diğer takımlar da;

    houston texans
    indianapolia colts
    baltimore ravens
    new orleans saints
    phialdelphia eagles
    minnesot vikings

    not: buffalo'yu bu sene henüz hiç izleyemediğim için dahil etmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın