• 147
    bence fenerbahçe için en kritik iki isim var. birincisi emre belözoğlu, ikincisi ise vedat muriqi olduğunu düşünüyorum. emre' nin top dağıtma ve oyunu soğutma yeteneği ile vedat' ın arkadaşlarına alan açma ve ön alan presi onlar açısından önemli olacaktır.

    nzonzi - emre ve marcao - luyindama ikilisinin vedat karşısında kurması gerekenler üstünlük bizim açımızdan maçın anahtarı olacak. hatta bu eşleşmelerin galibi kim olursa o taraf istediği skoru alır.

    yapacağımız ön alan presi ise fenerbahçe' yi hataya sürükleyebilir. stoperlerinde jailson - zanka ikilisi hata yapmaya müsait bir ikili, ozan - dirar ikilisi ise bu mevkiye yabancı futbolcular. fenerbahçe için bu kadar handikaplı durumlar mevcutken ön alan presi ile başlamamak hata olur.

    babel ve feghouli' nin ceza sahası dışından çekeceği şutları sektirme ihtimali yüksek olan bir altay bayındır var. falcao doğru zamanlama ile skoru yapabilir. fenerbahçe ceza sahasına ne kadar çok futbolcu sokabilirsek gol atma ihtimalimiz o kadar yüksek. çünkü fenerbahçe savunmada alan ve adam paylaşımı konusunda sorun yaşıyor.

    duran toplar ise maçın anahtarlarından savruk marcao performansı sebebiyle donk - luyindama ikilisi olursa bunlara ek nzonzi ile üç tane 1.90 üzeri kişi ilk on birde olacak. korner, serbest vuruş vs bunları etkili kullanabilirsek gol yapmamız işten bile değil.

    belhanda oynayabilecek durumdaysa ilk tercihim kendisi olur. oynayamayacaksa nzonzi ile serinin yanına hem fiziksel durumu hem performansı sebebiyle ömer bayram ilk on bir başlamalıdır. lemina' nın başlaması fenerbahçe lehine olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın