• 36174
    "4-3-2-1 dizilişi ile beraber pas oyunumuzu geliştirdik. oyunu daha fazla kontrol edebiliyoruz ama savunmamızı da geliştirmemiz gerekiyor. giderek daha iyi hale geliyoruz. deplasmanlarda elbette işimiz daha zor. çünkü, çok ateşli atmosferlerde oynuyoruz.

    (4-3-3 ve 4-3-2-1) her iki taktiği de aynı şekilde çok iyi oynamalıyız. şu an beklerimiz az sayıda ve çok fazla ofansif orta saha oyuncum var. elimdeki kaynakları en ideal şekilde kullanmaya çalışıyorum. eğer, sezon sonunda bekler çok formda olursa, taktiksel yaklaşımımızı da değiştiririz. yine de tüm senaryolara hazır olacağız. şu an, danilo'nun sakatlığı sonrası juan cuadrado'yu bir bek olarak düşünüyoruz.

    sezon başında douglas costa çok formdaydı ve fark yaratıyordu. paulo dybala, son antrenmanlarda çok iyi iş çıkardı ve bu nedenle ona şans verdik. çok kaliteli bir oyuncu ve ramsey ile birlikte iyi bir ikili oldular.

    matthijs, henüz çok genç bir oyuncu ve kendini geliştiriyor. sabırlı olmalıyız. ajax'ta farklı bir futbol stilinde oynuyordu. fenomen olacak ancak şu an hazır değil. unutmayın, kalidou koulibaly de napoli'ye geldiğinde çok ağır eleştiriliyordu."

    maurizio sarri (brescia'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından)
App Store'dan indirin Google Play'den alın