• 36171
    ''maça çok iyi başladık. iki güzel gol bulduk ve maçı domine ettik. ilk yarının son 15 dakikasında ise çok kötü oynadık. leo messi oyundan çıkınca tüm takım durdu. villarreal bizi domine etti. önde baskı yaptılar ve takımım paralize oldu. messi sahada yokken tüm takım daha fazla sorumluluk almalı ve daha iyi oynamalı. devrede taktik planımızı değiştirdik ve ikinci yarıda daha iyi oynadık. mutluyuz. zor da olsa kazanmayı başardık.

    messi'nin kaslarında ufak bir ağrı vardı ve risk almamaya karar verdik. daha fazlası değil. bir başka sakatlığın tetiklenmesini göze alamadık. durumu kontrollerden sonra ortaya çıkacak.

    ansu fati'nin sahada neler yapabileceğini biliyoruz. forvet olabilir ama son vuruşlarını geliştirmesi gerekiyor. bindirmeleri ve topu ayağında aldığında rakip kaleye gitmesi çok etkili. ancak, çok çok genç bir oyuncu. zor zamanlarda ona sorumluluk vermek, sorumluluk yüklemek ağır olur.

    griezmann, atletico'daki son dönemlerinde 9 numara oynayabiliyordu. bazen ikinci forvetti. sociedad'da ise bir sol açık gibi oynuyordu. bence çeşitli rollerde ve bölgelerde iyi işler çıkarabiliyor. bu nedenle bize esneklik sağlıyor."

    ernesto valverde (2-1 kazandıkları villarreal maçı sonrası)

    https://www.sporx.com/...durdu-SXHBQ802835SXQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın