• 36058
    "insanlar, cristiano ile aramızdaki rekabetin futboldan öte olduğunu düşünüyor ancak öyle değil. ikimiz de takımımız için en iyisini yapmak istiyoruz. ikimiz de kaybetmeyi sevmiyoruz. kaybetmek kabullenebildiğimiz bir şey değil. aramızda bu yüzden bir rekabet var. önemli olan bu rekabeti yalnızca saha içinde tutabilmektir.

    fifa yılın oyuncusu ödülünü almak beni çok mutlu etti. ancak her zaman söylerim; bireysel ödüller benim için ikinci planda. önemli olan takımla kazandığınız başarılardır. geçen sezon harika geçiyordu ancak bir maç (şampiyonlar ligi'ndeki liverpool maçı) her şeyi değiştirdi. kral kupası finaline de konsantre olamadık. bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.

    takımdaki genç oyuncumuz ansu fati'yi çok seviyorum. ona yardımcı ve destek olmaya çalışıyorum. harika bir yetenek. başarılı olmak için gereken her şeye sahip. sadece 16 yaşında olduğunu hatırlamakta fayda var.

    şampiyonlar ligi'ni son kez kazanmamızın üzerinden dört yıl geçti. bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz. bunun için her gün çalışmazsak, başarıya ulaşamayacağımızı biliyoruz. copa america'ya gelecek olursak; bir kez daha o turnuvada oynamayı iple çekiyorum. bu yılki copa america için gerçekten heyecanlıyım."

    lionel messi

    https://www.goal.com/...o15levo166iwu641qzxq
App Store'dan indirin Google Play'den alın